Du har brugt alle disse penge på mad, underholdning og indretning-endnu, dine gæster at kigge på deres ure, bønfaldt deres øjne for dig at skære kagen, så de kan komme ud af Dodge.lace brudekjoler
cocktailkleider Günstig Hvorfor? Nå, af flere grunde. Men den ene blaring, er, at de keder sig meningsløs. Som en destination bryllup planner i et smukt område, jeg altid opfordre mine par til virkelig at gøre partiet så sjovt som muligt. Du har en masse gæster, der har rejst en lang vej at celebrate.little sort kjole
Til at kede sig, mens deltage en hændelse, de har brugt tungt på er helligbrøde.

Her er nogle forslag til at undgå “zzz faktor” i løbet af din modtagelse:gallakjoler online
brudekjoler københavn
lang kjole

Må ikke foran load-Medmindre din timeline specifikt kræver det, og ikke kan omplaceres, undgå hober alt i starten af din modtagelse. lange gallakjoler
Nogle par synes det er bedst at få “alt ud af vejen” ved at gøre den første dans, far-datter-dans, mor-son dans og kage skære alle på samme tid. Det har ikke den samme effekt, som du tror det vil. For eksempel vil din far-datter dans synes indtagende for de første par øjeblikke, men vil miste sin betydning, når stablet sammen med andre arrangementer. Tænke på at gøre din første dans, så snart du er annonceret, og derefter flytte til middag. Ved at holde dine gæster fascineret og interesseret i begivenhederne til at komme, kan du holde deres opmærksomhed. langærmede kjoler
Ellers risikerer du udfører for gæster og have dem sidde igennem det, i stedet for at nyde det med dig.
Vælg musik, som alle vil kunne lide, når du modtager dit svar kort, tage et kig på dine gæster. Du kender deres sympatier og antipatier. Hold din must-play list afbalanceret og forsøge ikke at tage højde for en del af din gæsteliste. For eksempel havde vi en stor reception med et par ældre gæster, men et flertal var unge og begejstrede for at være i receptionen. Parret og deres forældre anmodede om, at visse musik ikke kan afspilles, abiballkleid
af respekt for de ældre gæster. Det eneste problem er, at de yngre gæster var kede ud af deres sind og blev slået væk hver gang de gjorde anmodninger med DJ.
Få mennesker er involveret, hvis du har traditioner til dit kultur eller familie, absolut inkludere dine gæster! På en af vores bryllupper, udførte gommen og hans bror Dabke til traditionel palæstinensisk musik. Selv om de var de eneste to af deres kultur på hele brylluppet, de havde hver enkelt gæst på dansegulvet med dem cocktailkleider Gunstig læring og udføre dansen. Hvis du ikke har eller kender en traditionel dance-lærer en, og lære det til dine gæster! Det virkelig slår KFUM eller The Chicken Dance.kjoler til unge
bryllupskjoler
festkjole
Hold folk bevæger sig, men tilsammen-Tænk at have forskellige placeringer til din cocktail time og reception. Dette er perfekt, hvis du har dit bryllup på nogle interessante og æstetiske grunde. Lad dine gæster til at udforske forskellige områder og ikke være begrænset til ét sted. Det samme kan opnås på en mindre skala med barer og stationer. Hold dine gæster bevæger sig og øge deres sammenblanding ratio. Vær sikker på at holde dem sammen, selv om. Gæsterne kan føle ringeagtet hvis de er, eller endda føle, ligesom de er, adskilt fra resten af partiet. Vær sikker på at tage dette i betragtning, når logistik-og plantegning af din dag.